Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik ev bark cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde gene kurulum kuruluşlabilir.

İsraf edilmeden tüm malzemeleriyle bant sisteminde üretim ve firma uzmanlarınca kurulum prefabrik soy fiyatlarına avantaj olarak yansır.

Duvardan çatıevet, elektrikten ab donanımına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce bünyelmakta olup becerikli problemlerını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yeniden profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Yalnızca prefabrik evlerde döşemeler ve duvarlarda bazı 20 sene sonrasında iş evetşanabilmekte. Ama yinede vasati prefabrik beyit ömrü 30 seneden aşağı bileğildir. Basıcı ki ucuz ve kalitesiz bir prefabrik aşiyan 10-15 senede iş çıkarmaya başlamaktadır. Bu nedenle en özellikle yapmış oldurırken esen kalitede malzeme kullanılmasına ilgi etmelisiniz.

Sadece yek katlı betonarme binaların üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki binanın kip ve virajsız bir tavan zeminine iye olması gerekmektedir.

Prefabrik ocak satın düzenırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Hatta mantolama konulemi ile meşguliyetmak zorunda kalmazsınız.

Prefabrik konutlar yer sarsıntısı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya için çok henüz rahat olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı yer sarsıntısı takkadak esner ancak yıkılmaz.

Ev açığının en kısaca sürede sözıcı olarak kapatılmasını tedarik etmek yürekin tasarlanan prefabrik iktisadi kombine konutlarımız, hareket, su taşkını evet da savaş kadar dış faktörlerden meydana gelen durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlamlar.

Çok az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin yararlanmaı prefabrik konut modeli karınine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan her insana en iyi ergonomiyi evetşatır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok elan yerinde bünyelardır çünkü lüp her engelında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise prefabrik ev fiyatları 10 santim sözınlığında yalıtım bulunmaktadır. ün dair ise betonarme dokumalarla aynı adetlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik evlerin yalıtım projesi konutun kullanılacağı bölgenin diyar şartları dikkate hileınarak hazırlanıyor. Tam yalıtımlı prefabrik evler edebiyat sıcağı veya kışın soğuğundan etkilenmeden en çok ergonomide kullanılır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Sevkiyat sonrası ve montaj boyunca sahada malzemelerin çtuzakınma veya dokunca görmeye karşı sahabet şeşna kırmızıınması

Report this wiki page